RO EN
Coșul este gol

BIHOR: Incepe constructia a doua fabrici in valoare de 14 milioane de euro

O companie din Oradea ce activeaza in industria lemnului a obtinut o finantare nerambursabila de 12 milioane de euro, pentru implementarea unor investitii ce insumeaza 14 milioane de euro. Firma are in vedere edificarea a doua fabrici - una pentru prelucrarea primara a lemnului, iar alta pentru procesarea masei lemnoase - ce vor fi amplasate in localitatea Ioanis (din comuna Finis, judetul Bihor). "Dezvoltatorul - West Zone Forest - are intentia de a utiliza fondurile pentru edificarea a doua fabrici pentru prelucrarea lemnului in localitate, proiectele fiind dezvoltate prin doua companii din acelasi grup, respectiv West Zone Forest si Eurowest Forest. Lucrarile propriu-zise vor incepe in curand, in conditiile in care am primit deja cererile pentru emiterea certificatelor de urbanism, necesare pentru initierea procedurii de organizare a santierului", a declarat Ioan Florian Man, primar al localitatii Finis.
Serviciile de consultanta, structurarea financiara, proiectarea si elaborarea conceptului si masterplanului au fost asigurate de compania Agriculture Capital & Engineering (Bucuresti). Informatii suplimentare, la www.apdrp.ro sau www.fonduri-structurale.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter