RO EN
Coșul este gol

BEI finanteaza reabilitarea termica a 400 de cladiri din sectorul 2

Finalizarea programului de reabilitare termica in sectorul 2 va fi asigurata si prin atragerea de fonduri de la Banca Europeana de Investitii (BEI).
"Sectorul 2 deruleaza cel mai mare program de reabilitare termica la nivelul intregii tari, ce include 1.772 blocuri aflate in diverse stadii de executie, cele mai multe dintre ele fiind finalizate. Sectorul 2 si-a propus sa fie un exemplu in materie de eficienta energetica prin reabilitarea locuintelor colective, atat pentru reducerea la minim a consumului de energie si a emisiilor de bioxid de carbon, cat si pentru a deveni prietenoase cu mediul inconjurator. Avem deja sapte ani de colaborare in care am beneficiat de experienta partenerului nostru de incredere, Banca Europeana de Investitii, care a participat la dezvoltarea proiectelor prioritare ale sectorului 2 si la cofinantarea acestora", a declarat Toader Mugur Mihai, primarul sectorului 2.
La randul sau, Andrew McDowell, vicepresedintele BEI, a precizat: "Fondurile BEI vor contribui la cresterea eficientei energetice a peste 400 de cladiri rezidentiale din sectorul 2 al Bucurestiului, ceea ce va conduce la imbunatatirea mediului orasului printr-o reducere a emisiilor si a poluarii, ridicand astfel nivelul de trai al cetatenilor bucuresteni. Acest program de actiune climatica ajuta Romania sa isi indeplineasca angajamentele internationale in ceea ce priveste reducerea emisiilor de carbon".
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter