RO EN
Coșul este gol

BARLAD: Investitie de 7 milioane de euro intr-o noua fabrica de lactate

Producatorul de lactate Cooperativa Tara Mea investeste 7 milioane de euro in dezvoltarea unei noi unitati de productie, la Barlad. Potrivit datelor companiei, fabrica se afla in constructie, urmand a fi definitivata in luna aprilie 2018. Unitatea va avea o capacitate de livrare de 80 de tone lunar, de produse lactate.
Producatorul mai detine in Romania trei fabrici, la Berca (judetul Buzau), Arad si Ploiesti, compania mai avand in plan investitii de doua milioane de euro in modernizarea unitatilor din Berca si Arad. Cele trei fabrici operative produc lactate in valoare de 500.000 de euro pe luna.
"Investitia de doua milioane de euro se va duce catre imbunatatirea tehnologiei de productie a lactatelor (tehnologii de periere, cantarire, ambalare etc.), asftel incat sa livram produse sanatoase, de calitate si productia in sine sa fie avantajoasa pentru fabrici", a declarat Florin Burculescu, presedintele Cooperativei Tara Mea.
In 2017, producatorul a inregistrat o cifra de afaceri de 26 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter