RO EN
Coșul este gol

Aquapark Transilvania Terme: Nou proiect de circa 35 milioane euro, in Tasnad

Un nou complex de agrement, denumit Aquapark Transilvania Terme, va fi construit in orasul Tasnad, in judetul Satu Mare, investitia fiind evaluata la circa 35 de milioane de euro. Proiectul se afla in etapa initiala de consultare publica, iar administratia locala intentioneaza sa obtina fonduri europene si sa construiasca obiectivul pana la finalul anului 2029.
Noul aquapark va fi ridicat pe doua niveluri (P+1E) si va include 7 bazine la parter (cate unul pentru copii, de inot, spraypark si pentru aterizarea de pe tobogane, plus alte trei pentru adulti), precum si cinci bazine cu jacuzzi, la etaj. De asemenea, in incinta vor fi amenajate 232 de locuri pentru parcare, care vor fi acoperite cu panouri fotovoltaice. Cladirea principala va fi ridicata pe o structura din beton armat iar acoperisul va fi realizat din structura metalica si invelitoare din tabla. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter