RO EN
Coșul este gol

ALBA: Circa 8,4 milioane de euro pentru investitii in statiunea Ocna Mures

Proiectul de amenajare a statiunii balneoclimaterice de la Ocna Mures (judetul Alba), in valoare de circa 8,4 milioane de euro, va fi demarat in anul 2018. In prezent, se afla in etapa finala de evaluare licitatiile depuse pentru executia lucrarilor de constructii, compania castigatoare urmand a fi desemnata in primele zile ale lunii decembrie 2017. Valoarea efectiva a lucrarilor este de circa 6 milioane de euro, companiile care au ramas in cursa pentru contractarea proiectului fiind asocierea Contrascom Constructii Benta - Concelex, asocierea Frimat SPA - Scotta (Italia) si asocierea TCI Contractor General SA - Iasicon SA.
Proiectul va fi implementat de primaria Ocna Mures in colaborare cu Consiliul Judetean (CJ) Alba, autoritatile avand in vedere deschiderea centrului de agrement in anul 2020.
Conform proiectului, statiunea va include spatii cu destinatii multiple, printre care o baza de agrement cu sala de fitness, un restaurant, mai multe sali pentru tratamente, recuperare medicala, infrumusetare si sanatate, un magazin de echipamente si produse balneare si cosmetice, piscine si locuri de joaca pentru copii. De asemenea, obiectivul va avea o baza proprie de cura balneara cu sali si piscine de tratament, sali de consultatii medicale si masaj, dar si spatii pentru practicarea de activitati sportive cu piscine exterioare, saune si sali de gimnastica.
Obiectivul se va desfasura pe o suprafata de 10.656 mp.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter