RO EN
Coșul este gol

IGSU cauta diriginte de santier pentru consolidarea sediului ISU Botosani

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) organizeaza licitatie pentru atribuirea contractului "Servicii de dirigentie de santier pentru lucrarile de constructii aferente obiectivului de investitii «Consolidare, mansardare si refunctionalizare sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Nicolae Iorga” al judetului Botosani si al Detasamentului de Pompieri Botosani»". Finantarea proiectului se va realiza prin intermediul unui imprumut accesat de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD) pentru a sprijini implementarea Proiectului privind imbunatatirea managementului riscului de dezastre, o parte a acestor fonduri urmand a fi alocata pentru finantarea prezentelor servicii de consultanta.
Consultantii interesati vor transmite Expresii de Interes prin care vor furniza informatii care sa demonstreze ca au calificarile necesare si experienta relevanta pentru prestarea acestor Servicii. De asemenea, Expresiile de Interes trebuie sa contina si informatii detaliate privind adresa, date de contact (persoana, email, telefon), numarul de inregistrare si tara, precum si informatii privind profilul Consultantului.
Criteriile de selectie pentru evaluarea Expresiilor de Interes sunt: calificarile si experienta necesare (15 puncte), experienta specifica (45 de puncte) si disponibilitatea expertilor cheie (40 de puncte).
Consultantii se pot asocia cu alte firme pentru a-si imbunatati calificarile, dar trebuie sa indice daca forma de colaborare este asociere sau subconsultanta. In cazul selectarii unei asocieri, toti partenerii vor fi responsabili solidar si nelimitat pentru intregul contract.
Consultantul va fi selectat utilizand procedura "Selectie pe baza Calificarilor Consultantului (CQS –Consultant’s Qualifications based Selection) in conformitate cu prevederile Regulamentului Bancii Mondiale privind finantarea proiectelor de investiti.
Consultantii interesati pot obtine informatii suplimentare prin e-mail la adresele: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Expresiile de interes vor fi transmise in scris, in limba romana, la adresele de e-mail de mai sus, pana la data de 11 august 2023.
Anuntul pentru Solicitarea de Expresii de Interes, ce include criteriile de selectie pentru evaluarea Expresiilor de Interes, dar si alte informatii suplimentare referitoare la proiect, poate fi descarcat de aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter