RO EN
Coșul este gol

SOFTONE il numeste pe Radu Opris in functia de Group General Manager International

Grupul Softone, lider in furnizarea de solutii business software din Grecia si Europa de Sud-Est, anunta numirea lui Radu Opris in functia de Group General Manager International. Aceasta numire intareste angajamentul Grupului Softone pentru a-si consolida prezenta in Romania, Bulgaria si regiunea Europei de Sud-Est.
Radu Opris detine o experienta unica de leadership, lucrand anterior in industriile de IT, telecomunicatii si business software din Europa de Sud-Est. Inainte de a se alatura Grupului Softone, acesta a detinut pozitia de Director General in cadrul HP Enterprise Romania. Anterior, a avut pozitii executive pentru organizatii renumite, printre care Microsoft si Motorola. De-a lungul carierei sale, Radu a reusit in mod constant sa sustina cu succes expansiunea companiilor in piete si industrii neexploatate, sa asigure dezvoltarea unor retele de parteneri puternice si sa creeze echipe de management valoroase prin intermediul unor initiative strategice de recrutare.
In noul sau rol, Radu Opris va lucra indeaproape cu Country General Managerii, Alexandra Lucescu (Romania) si Rado Vangelov (Bulgaria) pentru a executa si accelera indeplinirea planurilor si a obiectivelor strategice pentru pietele din Romania si Bulgaria. In plus, va explora si va identifica noi oportunitati de expansiune in Europa de Sud-Est.
CEO-ul Grupului Softone, Panos Martinis, a sustinut: „Suntem incantati sa ii uram bun venit lui Radu Opris in echipa noastra de management. Experienta sa vasta, precum si intelegerea lui profunda a pietelor regionale vor juca un rol esential in realizarea planurilor noastre strategice pentru Europa de Sud-Est, avand ca obiectiv pozitionarea Grupului Softone ca lider in dezvoltarea solutiilor business software in Romania, Bulgaria, dar si in regiunea Europei de Sud-Est."

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter