RO EN
Coșul este gol

OAR Workshop: Rolul proiectantului in conceptul BIM (ALLBim), 14 noiembrie 2019

La data de 14 noiembrie 2019, in intervalul orar 15:35-17:25, in Sala Merope 1 a Radissson Blu Hotel Bucuresti, este programat sa se desfasoare workshop-ul intitulat „Rolul proiectantului in conceptul BIM (ALLBim)”.
Potrivit organizatorilor, OAR Bucuresti, in colaborare cu ALLBIM NET, Building Information Modeling este un mod de lucru interdisciplinar pe baza unui model 3D creat din informatiile aduse de fiecare specialist, ce sustine colaborarea eficienta, responsabilitatea transparenta si economii in toate aspectele pe toata durata de viata a cladirii/infrastructurii. Specialistii interesati sunt astfel invitati la workshop-ul realizat impreuna cu ALLBIM NET pentru a vedea cum isi insusesc arhitectii BIM in activitatea profesionala de zi cu zi si care sunt limitarile BIM-ului la ora actuala. Atelierul este gratuit, insa este organizat exclusiv pentru arhitecti si arhitecti-stagiari.
Programul ARHI_TECH Talks, primul de felul acesta din mediul de arhitectura din Romania, initiaza, alaturi de partenerii sai, o suma de evenimente si ateliere dedicate tehnologiilor noi, materialelor de constructii, inventiilor si inovatiilor utile arhitecturii. Aceste evenimente, cursuri si ateliere fac parte din programul DPC adresat arhitectilor.
Termenul de inscriere pentru workshop-ul de la Radissson Blu Hotel Bucuresti este marti 12 noiembrie 2019, ora 16:00, iar la atelier se pot inscrie maximum 40 de persoane. Inscrierea se face pe baza unui formular ce poate fi completat online. Pentru completarea acestuia, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter