RO EN
Coșul este gol

Brico Depot investeste in imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor

Bricostore Romania S.A., unul dintre liderii pietei de produse destinate imbunatatirii locuintei din Romania, va investi peste 1,6 milioane de lei pentru imbunatatirea competentelor digitale in randul angajatilor din cadrul magazinelor sale, Brico Depot. Astfel, compania va implementa pana in luna ianuarie 2023 un proiect co-finantat din fonduri europene, prin care va desfasura programe de formare profesionala in randul angajatilor sai.
“Ultimii ani ne-au aratat o tendinta clara catre digitalizare in toate sectoarele economiei, care s-a accentuat incepand de anul trecut. In acest context, competentele digitale reprezinta un punct forte si devin cerinta obligatorie in anunturile de angajare. Ne-am propus sa dezvoltam competentele digitale ale angajatilor Brico, atat pentru a deservi mai bine clientii si a fi mai competitivi in serviciile pe care le oferim, cat si pentru a-i echipa cu abilitati care sa le deschida noi oportunitati in viata profesionala”, a declarat Adela Smeu, CEO, Brico Dépôt Romania.
Dezvoltarea competentelor digitale este realizata in cadrul proiectului „Performanta prin training pentru angajatii Brico Dépôt - Digital Evolution” (cod SMIS: 149873), finantat prin Programul Operational Capital Uman. In cadrul acestuia sunt vizati angajati care lucreaza in magazinele Brico Dépôt din toata tara, cu exceptia celor care au domiciliul in Regiunea Bucuresti- Ilfov.
Proiectul, inceput in 15 iulie 2021 si in desfasurare pana in 14 ianuarie 2023, are ca obiectiv general imbunatatirea nivelului de cunostinte, competente si aptitudini digitale ale angajatilor care isi desfasoara activitatea in sectorul Lemn si mobila, sector economic cu potential competitiv conform SNC (Strategia Naționala de Competitivitate) si domeniilor de specializare inteligenta SNCDI (Strategia Națională de Cercetare, Dezvoltare și Inovare). Valoarea totala a proiectului este de 1.634.033,92 lei, din care 49,99% (816.854,55 lei) reprezinta finantare nerambursabila.
Astfel, in vederea atingerii rezultatelor propuse prin proiect, vor fi organizate 6 programe de formare profesionala continua, destinate unui numar minim de 325 angajati ai companiei. Urmarim ca, pana la finalul proiectului, minimum 261 angajati care lucreaza la puncte de lucru din regiuni mai putin dezvoltate sa fie certificati si minimum 325 angajati care lucreaza la puncte de lucru din regiuni mai putin dezvoltate sa fie formati.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter