RO EN
Coșul este gol

ANIS va organiza cursuri de specializare in AI, Machine Learning, Scrum & Agile

In contextul deficitului de specialisti IT din industrie, dar si al impactului tot mai mare pe care noile tehnologii sunt asteptate sa il aiba la nivelul intregii economii, ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, anunta extinderea portofoliului de programe de training cu noi cursuri si va pregati specialisti in Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML), Scrum & Agile. Noile programe de formare profesionala completeaza portofoliul de cursuri si examene ISTQB pentru care ANIS este furnizor acreditat de peste 10 ani. 
Cursurile de Inteligenta Artificiala & Machine Learning vor fi organizate in parteneriat cu Bittnet Training  si se adreseaza atat celor aflati la inceput in studierea celor doua domenii mentionate, dar si celor care vor sa acceada la un nivel intermediar. Printre temele abordate se numara: 
  • Artificial Intelligence Essentials 
  • AI Product Owner 
  • Machine Learning Fundamentals
  • MLOps: Deploying ML Solutions (nivel intermediar)
  • Secure ChatGPT
  • Basics of ChatGPT Development & Automation
Cursurile de formare in metodologii Scrum & Agile va pregati viitori experti in gestionarea dezvoltarii de produse (Professional Scrum Product Owner), dar si team leaderi sau manageri care vor intelege mai bine rolul lor intr-o companie agila si vor gestiona mai bine procesele pentru a spori eficienta intregii organizatii (cu ajutorul cursurilor Professional Agile Leadership Essentials si Professional Scrum Master). Participantii pot consulta calendarul de cursuri pe website-ul Asociatiei si se pot inscrie prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
 
"Angajatorii si organizatiile patronale sunt principalii vectori de formare profesionala din Romania. Conform unui raport Concordia, 57% dintre cei care au participat in ultimul an la un curs au urmat o sesiune de formare organizata de compania unde este angajat sau de catre o asociatie patronala. Invatarea continua este singura modalitate prin care vom reusi sa tinem pasul cu transformarea digitala a tuturor sectoarele economice, una dintre sursele importante de pastrare a competitivitatii economiei locale”, spune Corina Vasile, director executiv ANIS. 
In prezent insa, dupa cum subliniaza acelasi raport (“Participarea in programe de invatare continua in Romania”/CP Concordia) doar 28,5% dintre romanii activi au participat la cursuri de instruire profesionala la locul de munca in ultimele 12 luni si 21,5% in afara locului de munca, in timpul liber. Coroborate toate aceste date cu faptul ca, in Romania, 50-54% din timpul de lucru este alocat unor sarcini care ar putea fi automatizate, conform “Trends Shaping the Future of Work”, investitiile in formarea continua sunt o reala necesitate.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter