RO EN
Coșul este gol

Signify este de sapte ani consecutiv in topul indicilor de sustenabilitate Dow Jones

Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial in iluminat, a fost inclusa in Dow Jones Sustainability World Index pentru al saptelea an consecutiv. Includerea in index se bazeaza pe Evaluarea Globala a Sustenabilitatii Corporate realizata de S&P Global, in care Signify a obtinut un scor general de 80 dintr-un total de 100. Acest lucru confirma pozitia Signify ca lider in sustenabilitate, clasandu-se pe locul doi printre companiile de componente si echipamente electrice.
"Dow Jones Sustainability World Index reprezinta un indicator-cheie al performantei in domeniul sustenabilitatii, si suntem onorati sa fim inclusi pentru inca un an”, a declarat Eric Rondolat, CEO al Signify. „Aceasta realizare reflecta integrarea profunda a sustenabilitatii in strategia si operatiunile noastre de afaceri si intareste angajamentul nostru de a incorpora actiuni climatice si sustenabilitatea in intregul nostru lant valoric.”
Signify a obtinut scoruri maxime (100/100, la data de 8 decembrie 2023) in 50 de categorii, inclusiv Obiective de Reducere a Emisiilor, Produse cu Emisii Reduse, Eficienta si Circularitate a Resurselor, Consum de Energie, Managementul Inovatiei, Masuri de Securitate IT/Cibernetica, Drepturile Omului – Evaluare, Mitigare si Remediere.
In 2023, al treilea an al programului ambitios de sustenabilitate Brighter Lives, Better World 2025 al Signify, compania a ramas pe traiectoria stabilita pentru a dubla ritmul scenariului, conform Acordului de la Paris, la 1.5°C. In al treilea trimestru al acestui an, compania a raportat ca a atins obiectivul pentru veniturile circulare ale programului sau de sustenabilitate Brighter Lives, Better World 2025, care a ajuns la 32%. Veniturile din Brighter Lives au crescut la 31%, fiind pe cale sa atinga tinta de 32% pana in 2025. Aceste actiuni contribuie la ambitia Signify de a-si dubla impactul pozitiv asupra mediului si societatii pana la sfarsitul anului 2025.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter