RO EN
Coșul este gol

Forumul constructiilor 2023: Cel mai profitabil context de invatare pentru companii

Romania este in momentul de fata una din cele mai slab digitalizate tari din Europa in ceea ce priveste sectorul constructiilor, iar anularea facilitatilor fiscale nu face decat sa accentueze nevoia acestui sector de a automatiza orice proces este posibil a fi automatizat, pentru a putea creste productivitatea.
Forumul Constructiilor 2023 este un eveniment care se va desfasura pe 2 zile, in 2-3 noiembrie, fiind locul si momentul potrivit pentru ca reprezentantii acestui sector sa treaca la urmatorul nivel in ceea ce priveste digitalizarea.
In cadrul evenimentului, vor avea loc 5 paneluri din care participantii in auditoriu isi vor putea extrage informatii relevante prin care sa isi eficientizeze modul in care lucreaza, atat in stadiile de pre-constructii, cat si pentru stadiile executiei in sine.
Subiectele abordate vor fi:
1. Sectorul Constructiilor in economia Romaniei: Orice domeniu are nevoie de o analiza riguroasa pentru ce reprezinta in contextul actual al Romaniei. Vom discuta despre perspective la nivel macro legate de stadiul sectorului din punct de vedere economic.
Speakerii care vor fi prezenti in acest panel vor avea multe de spus , intrucat au o vasta experienta in coordonarea business-urilor de succes. Ii veti onora, ascultandu-i pe: Catalin Visan, Director Executiv la Concelex, Adriana Iftime, Director General FPSC, Razvan Parvulescu, Head of Business Development la BTDConstruct & Ambient si Claudiu Mihail Bisnel, Managing Partner la Brisk Group.
2. Digitalizare la Altitudine: Implementarea unor solutii de success poate aduce schimbari majore in modul in care se desfasoara afacerile, insa nu toate sunt potrivite pentru dumneavoastra, iar aceasta implementare poate fi de multe ori anevoioasa. In cadrul acestui panel, veti vedea care este modalitatea cea mai simpla de a implementa aceste solutii si care sunt instrumentele de top care va pot ajuta in activitatea desfasurata.
Speakerii prezenti la acest panel vor fi: Romina Posea, Head of Planning & Continuous Improvement Office la Leviatan Design, Eugen Ursu Co-fondator Graphein, Dan Pana, Director General Performa si Catalina Miu, Commercial Director la eDevize (echipa care organizeaza acest eveniment).
3. Bune practici non-constructii pentru constructii: Domeniul constructiilor poate creste preluand informatii de valoare din alte industrii. Echipa eDevize pregateste cateva surprize in acest sens. Fiti gata sa primiti informatii relevante de care nu va gandeati ca aveti nevoie.
4. Inteligenta Artificiala aplicata in constructii: Unul dintre instrumentele renumite deja si in Romania, si care va împinge societatea la urmatorul nivel din punct de vedere al informatiei, vitezei si eficientei este Inteligenta Artificiala. Acest instrument este sau poate fi folosit in orice industrie. Ar fi o greseala ca un sector atat de important cum sunt constructiile sa nu profite la maxim de acest instrument.
Speakerii care vor veni cu exemple concrete de aplicabilitate in care aceste instrumente se pot folosi sunt: Catalin Robert Podaru, CEO Leviatan, Virgil Profeanu, CEO Vego Holdings, Adrian Dragomir, Termene.ro si Andrei Ciuca, CEO eDevize.
5. Prezentul si viitorul productiei si distributiei de materiale de constructii: In ultimii trei ani sectorul a fost afectat de imprevizibilitatea cresterii sau scaderii bruste de pret ale materialelor importante, ce sunt puse in opera intr-un proiect. Companiilor de executie le-a fost si le este în continuare dificil sa aiba control pe cheltuielile si profitul investitiilor.
O alta problema importanta pentru Romania este capacitatea de productie, distributie si  import pentru aceste materiale, astfel incat proiectele anuntate la inceputul anului prin PNRR si Anghel Salingy sa se realizeze. Vei asista la discutii analitice si la dezbateri pentru gasirea unor solutii scalabile legate de tematica panelului.
Speakerii pentru acest panel vor fi anuntati in curand.
 
Echipa eDevize.ro a pregatit 6 workshop-uri in care sa te vei putea implica si invata informatii practice pe care sa le aplici ulterior in compania pe care o reprezinti.
1. Cum sa-ti asiguri marja de profit la ofertare: Cand vine vorba de profit, totul pleaca inca din faza de ofertare. Impreuna cu Catalina Miu, Commercial Director la eDevize vei putea vedea cum poti gestiona intr-un mod cat mai simplu aceasta marja.
2. Eficienta in Project Management: Managementul unui proiect este poate cel mai important aspect cand vine vorba despre constructia unui obiectiv nou. Aveti posibilitatea de a invata despre cele mai eficiente metode în project management impreuna cu Marius Panuta, CEO Like Consulting
3. Adapteaza-ti afacerea la schimbarile fiscale: Cum ne afecteaza schimbarile fiscale si care este calea prin care ne putem adapta cel bine? Veti putea afla din workshop-ul realizat de Valentina Saygo, Expert Contabil Ask for Consulting
4. Legislatia constructiilor din Romania pe intelesul tuturor: Orice schimbare legislativa aduce influente majore in constructii. Trebuie sa ramai informat corect cu privire la legile recente, dar si la cele mai vechi, astfel incat activitatea desfasurata sa tina cont de acestea.
5. Eliminarea pierderilor din constructii: In constructii se realizeaza pierderi atat in cazul materialele de constructii care se pun in opera, cat si in cazul resurselor umane. Afla cum poti reduce aceste pierderi.
Cresterea competentelor din constructii: Un subiect atat de important care poate dezvolta sectorul constructiilor foarte mult. Cu cat oamenii cu care lucram si colaboram sunt mai competenti, cu atat toate activititatile pe care le realizam vor avansa la urmatorul nivel. Vei dezbate posibilitatile prin care aceste competente pot creste si cum pot reusi mai multi oameni sa le adopte, impreuna cu Ramona Veleanu, Director FGS.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter