RO EN
Coșul este gol

eDevize: Conferinta "Constructiile, motorul economiei in 2023" are loc pe 9 februarie

eDevize, furnizorul suitei de aplicatii pentru o mai buna gestionare a fluxului productiv din constructii, organizeaza conferinta "Constructiile - motorul economiei in 2023", dedicata societatilor din acest domeniu de activitate. Evenimentul va avea loc la data de 9 februarie 2023 in cadrul hotelului Ramada Bucharest Parc si vor fi abordate, printre altele, subiecte precum incertitudinea legata de preturile materialelor, problemele cu forta de munca, digitalizarea companiilor de constructii in 2023 (finantari si legislatie), dar si diverse sfaturi de la specialisti referitoare la evaluarea si ofertarea proiectelor.
"Un sector atat de puternic, cum este cel al constructiilor, in aceasta perioada, are nevoie de mai mult: de unitate, de deschidere catre a face lucrurile mai bine si mai controlat si, nu in ultimul rand, de oameni cu experienta si lideri in acest domeniu. Sectorul constructiilor va putea fi in 2023 «motorul» economiei in Romania. Echipa eDevize a pornit in 2010 cu gandul de a aduce o schimbare in lumea constructiilor si de a cladi incredere, iar astazi, in 2023, este unul dintre principalii jucatori din piata de software pentru evaluare si ofertare, din Romania. Vrem sa ducem ceea ce am cladit deja la un alt nivel", spun organizatorii conferintei.
Evenimentul va fi organizat in parteneriat cu Federatia Patronatelor Societatilor de Constructii (FPSC).
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la conferinta, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter