RO EN
Coșul este gol

CEVISAMA: Placi ceramice moderne, la Valencia

Editia a noua a expozitiei Cevisama va avea loc in perioada 5 - 8 februarie 2013 in Valencia. Manifestarea este dedicata etalarii principalelor inovatii din domeniul ceramicii cu utilizare arhitecturala, tema secundara fiind constituita de dezvoltarea abilitatilor urbanistice ale designerilor contemporani. Derulata sub sloganul "Geometrii", manifestarea va avea loc in cadrul complexului Feria Valencia. Dintre evenimentele conexe care se vor desfasura cu aceasta ocazie, se remarca editia a XI-a a galei premiilor pentru inovatie in domeniul ceramicii. Principalele tematici care vor fi abordate in cadrul Cevisama sunt constituite de: placi ceramice; materiale de constructii pe baza de piatra naturala; echipamente pentru dotarea camerelor de baie; caramizi si decoratiuni aparente; scule si materiale; utilaje si echipamente.
***
Feria Valencia este cel mai mare centru expozitional din Spania si unul dintre cele mai moderne de pe plan international. Complexul beneficiaza de o suprafata expozitionala totala de 230.000 mp, incluzand opt pavilioane, centre de conferinta, sali de intalnire etc.
Informatii suplimentare, la www.cevisama.feriavalencia.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter