RO EN
Coșul este gol

TULCEA: Investitie de 23 milioane euro pentru construire Sala Polivalenta

Consiliul Judetean Tulcea a aprobat predarea catre Ministerul Dezvolatarii Regionale si Administratiei Publice, prin Compania Nationala de Investitii, pe baza de protocol a amplasamentului teren, situat strada Isaccei nr. 18, judetul Tulcea, aflat in domeniul public al Judetului Tulcea, in suprafata de 10.605 mp, liber de orice sarcini, in vederea si pe perioada realizarii de catre „C.N.I.”- S.A. a obiectivului de investitii ,,Construire Sala Polivalenta - str. Isaccei, nr.18, localitatea Tulcea, judetul Tulcea”.
Motivatia acestei hotarari este legata de faptul ca in prezent Sala Polivalenta nu mai corespunde cerintelor actuale pentru desfasurarea competitiilor sportive, din punct de vedere al dotarilor, al dimensiunilor terenului sau al functionalitatii cladirii. In urma finalizarii documentatiei tehnico-economice - studiul de fezabilitate - precum si in baza expertizei tehnice, solutia aleasa este cea de construire a unei noi sali polivalente si demolarea celei existente.
Noua constructie va avea un teren principal de competitii, in mijlocul cladirii la cota 0, inconjurat de tribune pentru spectatori si un teren de antrenament, situat in subsolul cladirii, sub amprenta terenului principal, ambele terenuri avand o suprafata de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale (20x40 metri). Capacitatea tribunelor va creste de la 1200 de locuri la 4438 de locuri. Hotararea de Consiliu Judetean a fost necesara in vederea initierii unei hotarari de Guvern pentru aprobarea investitiei, care se ridica la aproximativ 23 milioane euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter