RO EN
Coșul este gol

ARCELORMITTAL: Dubla certificare Lloyd’s Register pentru protectia mediului

Producatorul de otel ArcelorMittal Galati a primit certificarile Lloyd’s Register pentru Sistemul de Management al Mediului si Sistemul de Management al Calitatii. Organizatia independenta de management al riscului a acordat certificatul ISO 14.001 – pentru protectia mediului – ca urmare a unui audit al activitatii combinatului din Galati. Unitatea a fost recertificata pentru Sistemulul de Management al Calitatii, in concordanta cu cerintele Lloyd’s Register pentru Producerea Otelului si a Tablei Groase. "Aceste certificari ilustreaza clar importanta pe care o acordam mediului inconjurator si calitatii, precum si faptul ca Programul de Transformare continua cu implementarea celor mai bune practici ale Grupului, in toate domeniile", a declarat Thierry Le Gall, Directorul General al ArcelorMittal Galati.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter