RO EN
Coșul este gol

POLITIA CAPITALEI: Controale pe santiere privind respectarea legislatiei in domeniu

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti actioneaza in mai multe santiere din Capitala, pe linia verificarii respectarii legislatiei in vigoare in domeniul constructiilor. Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Capitalei, impreuna cu politisti din cadrul Birourilor Ordine Publica de la nivelul sectoarelor 1 - 6, efectueaza mai multe controale pe raza municipiului Bucuresti, pe linia verificarii respectarii legislatiei in vigoare in domeniul constructiilor.
La actiune participa si reprezentanti ai Directiei Generale de Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF, ai Inspectoratului de Stat in Constructii si ai Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti, care actioneaza conform competentelor ce le revin.
Facem precizarea ca, in urma actiunii similare din 03.10.2018, desfasurata de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu institutiile participante, au fost aplicate 33 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 488.000 lei, au fost dispuse 33 de masuri de remediere a neconformitatilor constatate si a fost dispusa sistarea lucrarilor de construire la un imobil. Actiunea se circumscrie activitatilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne si Politia Romana pentru asigurarea unui climat de liniste publica, protectia cetateanului fata de practicile comerciale ilicite si insanatosirea mediului de afaceri.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter