RO EN
Coșul este gol

MT: Analiza oportunitatilor de finantare pentru proiectele majore de infrastructura

La invitatia ministrului Lucian Bode, la sediul Ministerului, a avut loc o noua intalnire de lucru cu reprezentantii Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare. Discutiile purtate, la care au participat si managementul CNAIR, CNAB sau CFR Infrastructura, s-au concentrat pe prezentarea si analiza oportunitatilor de finantare destinate realizarii proiectelor majore de infrastructura precum si a modalitatilor de colaborare pe zonele de interes comun.
”Ma bucur ca ne revedem dupa intalnirile avute anterior si putem sa discutam pe obiectivele ce vizeaza Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor. Vreau ca discutiile noastre sa aiba o abordare bazata pe proiecte concrete de infrastructura ce au in prim-plan modurile de transport precum: rutier, feroviar, aerian si naval.
Astfel, pentru proiecte majore de infrastructura cum sunt sectiunea de autostrada Comarnic – Brasov, realizarea noului terminal de la Aeroportul Otopeni, modernizarea Garii de Nord, magistrala de metrou M6, dezvoltarea Portului Constanta, solutiile BERD sunt printre cele mai bune si care se apropie de exigentele Guvernului. Aceste solutii se pot inscrie in seria colaborarilor comune precum cea prin care s-a realizat terminalul de barje din Portul Constanta”, a transmis ministrul Lucian Bode.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter