RO EN
Coșul este gol

LAFARGE: A 17-a echipa participa pe santierele Habitat for Humanity Romania

Cu ocazia Big Build 12, care tocmai a inceput la Oradea si Craiova, Lafarge Romania a trimis a 17-a echipa de voluntari pe santierul din Oradea. Lafarge Romania sustine evenimentul Big Build material si uman pentru al patrulea an consecutiv. Parteneriatul strategic dintre Habitat for Humanity Romania si Lafarge Romania a inceput in anul 2003 si in aceasta perioada Lafarge Romania a contribuit la proiectele Habitat cu aproximativ 500.000 USD in bani si materiale de constructie. Cel mai important aspect este, insa, formarea de echipe de angajati si partneri - peste 250 de persoane, pana in prezent - care au lucrat voluntar pe santierele de la Beius, Cluj, Radauti, Dorohoi, Cumpana, Oarja si Baltesti, totalizand 8.000 ore de munca in beneficiul cauzei Habitat for Humanity in Romania.  
 

Pentru comunicatul in format complet click aici!

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter