RO EN
Coșul este gol

KLUDI lanseaza conceptul ESPRIT home in showroom-ul SSAB din Bucuresti

Kludi, producatorul de baterii de lux pentru baie si bucatarie, anunta lansarea conceptului ESPRIT home in showroom-ul SSAB Mihai Bravu din Bucuresti. Ca urmare a parteneriatului incheiat intre Kludi Romania si reteaua SSAB, clientii vor putea admira si interactiona direct cu ESPRIT home in showroomul din Bucuresti. Alaturi de aceasta gama, clientii pot gasi expuse bateriile Kludi Balance, Kludi Fizz, Kludi O-cean, Kludi A-QA si Kludi Logo Neo. “Conceptul ESPRIT home pentru baie reflecta arta imbinarii culorilor, in timp ce bateriile pentru bucatarie marcheaza un echilibru perfect intre design si functionalitate. Ne-am dorit sa transformam conceptul ESPRIT home intr-o realitate palpabila pentru clienti, de aceea le-am dat ocazia sa le priveasca in showroom-ul SSAB din Bucuresti”, a declarat Florin Barabas, Managing Director Kludi Romania. Creata de arhitectul Michael Stein, gama Kludi din cadrul conceptului ESPRIT home reuneste functionalitatea si tehnologia de ultima ora Kludi cu expertiza ESPRIT in moda si lifestyle. Rezultatul sunt seturile modulare de mobila, obiecte sanitare si accesorii, suficient de variate pentru a raspunde unor stiluri de viata diferite. Conceptul ESPRIT home pune la dispozitia clientilor colectiile Garden Party, Purple Passion, White Selection, Oriental Blue, Gold Diva.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter