RO EN
Coșul este gol

HOLCIM: A fost lansat un site specializat despre constructii si renovari

Holcim Romania lanseaza, incepand de astazi, in premiera pe piata locala, o platforma online cu informatii complete, detaliate si avizate de catre specialisti, despre construirea unei case. Website-ul www.construiesc-singur.ro aduna intr-un singur loc toate informatiile necesare constructiilor sau renovarilor, de folos oricarui tip de utilizator. „Suntem permanent in cautare de noi modalitati de a veni in ajutorul clientilor nostri, atat cu produse din ce in ce mai performante, cat si cu know-how-ul dobandit in urma experientei indelungate in domeniul materialelor de constructii. Ne dorim ca prin acest website sa oferim o sursa de informatii credibila si avizata, care cu timpul sa determine o generalizare a bunelor practici in constructii”, a declarat Rossen Papazov, director de marketing si vanzari al Holcim Romania.  
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter