RO EN
Coșul este gol

BRICOSTORE: Un deceniu de activitate pe piata autohtona

In 2012 Bricostore implineste 10 ani de activitate in Romania. Pe tot parcursul anului compania isi va rasplati clientii cu cele mai bune oferte dar si cu evenimente surpriza. Cu ocazia aniversarii a 10 de prezenta pe piata din Romania Bricostore pregateste clientilor sai surprize pe tot parcursul anului: evenimente de divertisment, oferte speciale si premii pentru fidelitate, astfel incat fiecare client sa se bucure alaturi de companie. Aceste actiuni special dedicate implinirii a 10 ani pe piata romaneasca vor fi sustinute si de alte facilitati puse la dispozitie clientilor. Pentru a usura alegerile acestora Bricostore a venit cu o solutie prietenoasa: etichete de diferite culori care indica tipul de produs pe care il reprezinta.  
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter