RO EN
Coșul este gol

GstarCAD 2012 - un salt semnificativ pentru o proiectare mai eficienta

Lansata la 26 decembrie 2011 noua versiune GstarCAD 2012 aduce flexibilitate, stabilitate si productivitate marita in proiectarea si desenarea CAD prin implementarea noilor functii orientate pe proiectare si imbunatatiri functionale. Prin GstarCAD 2012, lumea a devenit mai bogata in produse CAD ieftine si performante. Fundamentata pe tehnologia deja matura GRX, versiunea GstarCAD 2012 reprezinta un salt inainte semnificativ catre un nou mod de proiectare bazat pe stabilitate operationala, performanta, functionalitate, flexibilitate si aplicabilitate. GstarCAD 2012 face parte integranta din promisiunea GstarCAD de a maximiza beneficiile utilizatorilor sub diverse aspecte punandu-le la dispozitie produse de inalta calitate si cu pret accesibil. Comparativ cu versiunile anterioare, GstarCAD 2012 adauga numeroase functii noi si integreaza mai mult de 500 de imbunatatiri pentru a-l face mai puternic si mai stabil. In acelasi timp, un numar de plug-in-uri unice orientate spre proiectare diferentiaza GstarCAD 2012 de alte programe CAD oferind un mediu de proiectare mai inteligent si mai flexibil. Creatorii GstarCAD 2012 au urmarit cresterea eficientei proiectarii prin solutii inteligente si flexibile, facilitarea dezvoltarii aplicatiilor si translatarea aplicatiilor existente cu API-uri avansate, optimizarea profiturilor prin performanta si stabilitate ridicate.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter