RO EN
Coșul este gol

CONTRACTOR 2012: Conferinta despre viitorul constructiilor, la Bucuresti

Peste 150 de invitati, antreprenori de constructii, lideri ai organizatiilor profesionale, specialisti si companii din industrie au participat la prima editie CONTRACTOR, Expoconferinta Antreprenorilor de Constructii din Romania, care a avut loc pe 19 si 20 noiembrie 2012, la JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti. Evenimentul, sustinut de CAMEX, a fost organizat de ABplus Events, in parteneriat cu ARACO, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii. Liderii organizatiilor internationale din industria constructiilor au fost invitatii speciali ai expoconferintei. Tema principala a prezentarilor si a dezbaterilor a fost piata mondiala a constructiilor, cu trimitere directa la zona europeana si Romania, si provocarile anului 2013. Au fost abordate cele mai fierbinti subiecte din industrie, dintr-o dubla perspectiva: antreprenoriala si institutionala.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter