RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Studiu de fezabilitate pentru Pasajul Denivelat Superior Drajna

La Slobozia, in prezenta Ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, a Directorului General al CNAIR, Narcis Neaga, a unor parlamentari, a reprezentantilor Prefecturii Judetului Ialomita si a autoritatilor judetene si locale, Directorul General Regional al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marin Dima, a semnat in calitate de beneficiar contractul care are ca obiect “Elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Pasajul Denivelat Superior pe DN 21, km 105+500, la Drajna”.
Acest contract de servicii vizeaza totodata pregatirea documentatiei de atribuire pentru executia lucrarilor, asigurarea asistentei pentru sustinerea aplicatiei de finantare si asigurarea asistentei pe durata desfasurarii procedurii de achizitie publica pentru executia lucrarilor, in conformitate cu caietul de sarcini si cu respectarea legislatiei in vigoare. Pretul contractului este de 431.977 ron fara TVA, iar prestatorul serviciilor este Search Corporation S.R.L.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter