RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Atribuire contract de proiectare si construire Pasaj Berceni

A fost comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului Proiectare si executie "Largire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucuresti Sud intre A2 km 23+600 si A1 km 55+520" Lot 2 - Amenajare nod rutier CB - DJ401 (Berceni) km 33+190 - km 35+600"
Ofertantul desemnat castigator este Asocierea S.C. Trameco S.A. - Vahostav -SK, a.s. - Constructii Erbasu S.A. - Grafic Tends S.R.L avand pretul de 146.009.911,67 lei fara T.V.A. Durata contractului este de 150 luni incepand de la data atribuirii contractului, din care 6 luni proiectare, 24 luni executie si 120 luni perioada de notificare a defectiunilor (garantie conform duratei ofertate in cadrul factorul de evaluare).
Amenajarea acestui nod rutier implica un sens giratoriu suspendat, care va fluidiza toate fluxurile de trafic, inclusiv traficul feroviar din zona. Traseul amenajarii nodului rutier incepe la km 33+190 si se termina la km 35+600 pe centura existenta, incluzand si amenajarea sensului giratoriu de la km 35+450. In ceea ce priveste desfasurarea investitiei pe DJ 401, amenajarea nodului rutier se face pe o lungime de aproximativ 600 m care se termina cu un sens giratoriu (pe directia Bucuresti) si pe inca aproximativ 650 m care se termina cu un sens giratoriu (pe directia Berceni).
Semnarea contractului de achizitie publica pentru Lotul 2 - Amenajare nod rutier CB - DJ401 (Berceni) km 33+190 - km 35+600 va fi posibilia dupa solutionarea tuturor contestatiilor/ plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire a acestui lot. Ofertele pentru Lotul 1 (proiectarea si executia Pasajului Oltenita) ale acestui proiect se afla in faza finala de evaluare, urmand ca in scurt timp sa fie anuntat castigatorul licitatiei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter