RO EN
Coșul este gol

CNAIR actualizeaza valoric contractele de executie a centurilor Zalau si Tecuci

CNAIR SA, in calitate de beneficiar, si Ministerul Transporturilor, ca Organism Intermediar pentru Transport, au semnat, la data de 13 septembrie 2019, Actul Aditional nr.2 la contractul de finantare a proiectului de reactualizare a studiului de fezabilitate, intocmirea proiectului tehnic si a detaliilor de executie pentru varianta de ocolire a municipiului Zalau (etapa a doua), intre DN 1F (km 76+625) si DJ 191C (cod SMIS 2014+116260).
Prin semnarea acestui act aditional, se modifica valoarea totala a contractului de finantare, care ajunge la 4,18 milioane de lei, in timp ce valoarea eligibila nerambursabila din Fondul de Coeziune, in procent de 85%, depaseste cu putin 3 milioane de lei. Valoarea cofinantarii, in procent de 15%, este de 530.915 lei.
Toate celelalte prevederi ale contractului si ale anexelor acestuia ramân neschimbate.
De asemenea, CNAIR a reactualizat valorile investitionale si pentru executia centurii orasului Tecuci (cod SMIS 2014+121490). Potrivit actului aditional incheiat in acest sens, valoarea contractului de finantare ajunge la 76,55 milioane de lei, din care valoarea eligibila nerambursabila, in procent de 85%, se ridica la 52,5 milioane de lei. Valoarea cofinantarii (15%) este de 9,26 milioane de lei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter