RO EN
Coșul este gol

IEAS: Editia din 2020, amanata pana la conturarea unui nou format

De-a lungul a 15 ani, DK Expo a organizat pentru piata de echipamente electrice si automatizari targul INTERNATIONAL ELECTRIC AND AUTOMATION SHOW, binecunoscut sub numele de IEAS, informeaza un comunicat al organizatorilor. Evenimentul a fost unul de anvergura, util pentru companiile din domeniu si s-a bucurat de aprecierea vizitatorilor.
Firmele au avut oportunitatea sa-si lanseze produse si tehnologii noi, sa interactioneze cu piata si sa-si sporeasca numarul de clienti. Conferintele organizate in cadrul evenimentului au adus plus valoare intregii piete, prin prezentarile sustinute de cei mai buni specialisti din domeniu.
La cea de a 15-a editie, derulata in intervalul 16-19 septembrie 2019, la Palatul Parlamentului, s-a inregistrat, in premiera, un recul important in ce priveste participarea liderilor din industrie si, implicit, a numarului de vizitatori.
In acest context, DK Expo a constientizat ca nu se poate organiza un eveniment major, profitabil pentru partenerii sai, fara implicarea firmelor importante din domeniu. Astfel, firma DK Expo a decis sa amane organizarea IEAS, pana la momentul in care companiile importante din industria de echipamente electrice si automatizari vor decide sa sustina, intr-un posibil format nou, acest eveniment.
In functie de feedback-urile primite, DK Expo isi exprima disponibilitatea de a organiza o intalnire cu toti cei interesati de IEAS, pentru a discuta pe marginea acestui subiect.
Va multumim pentru eforturile importante pe care le-ati depus in a sustine IEAS de-a lungul a 15 ani si va dorim sa va bucurati de reusite in proiectele prezente si viitoare, se mai arata in comunicat.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter