RO EN
Coșul este gol

VALCEA: Peste 4,3 milioane euro pentru reabilitarea Conacului Balcestilor

Dupa un an de munca, in anul centenarului, am avut onoarea ca, alaturi de colegii mei din Consiliul Judetean Valcea, sa semnez contractul prin care Conacul Balcestilor va fi reabilitat si dotat, in scopul punerii in valoare a patrimoniului cultural al acestei bijuterii arhitecturale cu care ne mandrim. Semnarea acestui contract, prin care primim o finantare nerambursabila in valoare de aproximativ 4.3 milioane euro, reprezinta pentru noi si pentru toti cei care au muncit la intocmirea documentatiei acestui proiect - salariati ai Consiliul Judetean Valcea, vicepresedinti, consilieri judeteni - o mare realizare, fiindca prin acest proiect se vor face interventii asupra Conacului Balcestilor, Bisericii de lemn ”Adormirea Maicii Domnului” din Galtofani si Parcului Conacului.
Le multumesc tuturor celor implicati si, in mod deosebit, domnului ministru Paul Stanescu, pentru ca, la finalizarea acestor investitii, vom putea arata valcenilor si tuturor celor care ne vor vizita judetul aceasta superba locatie, plina de istorie, care este Conacul Balcestilor, in toata splendoarea sa. Va invitam pe toti sa-l descoperiti si va asiguram ca veti fi asteptati cu multa bucurie la Muzeul Memorial Nicolae Balcescu, intr-un cadru natural feeric.” - Constantin Radulescu, Presedinte Consiliul Judetean Valcea.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter