RO EN
Coșul este gol

CARAS-SEVERIN: Investitie de 26 milioane euro pentru modernizarea DJ 608

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) si Consiliul Judetean Caras Severin au semnat la sediul CJCS, contractul de finantare pentru proiectul „Modernizare DJ608 Plugova (DN6) - Globurau - Costi. - Borugi - Cornereva - Obita - Rusca (DN6)”.
Este un parteneriat in folosul comunitatii, care va face ca cei peste 11.000 de locuitori din zona si cei peste 320.000 de locuitori ai judetului Caras-Severin sa se bucure de o infrastructura de buna calitate si conexiuni rutiere adecvate. Proiectul, a carui valoare depa.e.te 26 de milioane de euro, este contractat in parteneriat de catre Consiliul Judetean Caras-Severin (lider de proiect) si primariile comunelor Teregova, Cornereva si Mehadia.
Prin implementarea investitiei, vor rezulta 41,377 kilometri de drum judetean modernizat, conectat la reteaua transeuropeana de transport (TEN-T), prin intermediul DN6. DJ608 asigura legaturile cu drumuri de interes national, DN6 (E70) - loc. Plugova si Rusca. Semnatarii contractului au fost domnul Silviu HURDUZEU, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, si domnul Sorin MAXIM, directorul general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest - Organism Intermediar pentru POR 2014-2020 in Regiunea Vest.
Investitia cuprinde lucrari de modernizare a drumului judetean pe teritoriile administrative ale celor trei comune, in intravilanul si extravilanul localitatilor Plugova, Borugi, Cornereva, Costi., Obi.a, Rusca si Teregova. Pe langa cei 41,377 km de drum modernizat, vor fi realizate, de asemenea, zece noi podete si sunt prevazute reparatii la 19 poduri.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter