RO EN
Coșul este gol

BRASOV: 9 milioane de euro pentru construire camin la Universitatea Transilvania

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui camin studentesc la Universitatea Transilvania din Brasov.
Proiectul vizeaza realizarea unei constructii cu regim de inaltime 2S+P+4E+5E retras+ 6E retras, compus din trei tronsoane cu functiunea de camin studentesc, care va totaliza 206 locuri de cazare (din care 2 sunt dedicate persoanelor cu dizabilitati). De asemenea, caminul studentesc va fi prevazut si cu 34 locuri de parcare (dintre care 3 pentru persoanele cu dizabilitati) in subsolul cladirii.
Fiecare camera va avea o capacitate de cazare de 2 locuri si va fi dotata cu grup sanitar propriu, mobilier si balcon pe toata latimea camerei de cazare. Totodata, fiecare etaj va fi prevazut cu sala de lectura, spalatorie - uscatorie, sala de mese si chicineta.
Obiectivul va fi realizat prin Programul National de Constructii de Interes Public sau Social, derulat de Compania Nationala de Investitii (institutie aflata sub autoritatea Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei). Valoarea estimata este de 42.034.443,15 lei, iar durata estimata de realizare este de 22 de luni (dintre care 2 luni vor fi dedicate activitatii de proiectare).
In perioada urmatoare, conform prevederilor legale, pentru obiectivul de investitii vor fi demarate procedurile de achizitie a lucrarilor de proiectare si executie, durata exacta si valoarea contractului urmand a fi stabilite dupa finalizarea acestor proceduri.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter