RO EN
Coșul este gol

BOSCH: Calitatea serviciilor in domeniul termotehnicii este monitorizata

Bosch a dezvoltat un serviciu online pe piata de termotehnica, care monitorizeaza zilnic gradul de indeplinire a cerintelor clientilor din service-urile partenere, masurand doi indicatori de calitate: eficienta si rapiditatea raspunsului la solicitarile beneficiarilor finali. Programul, demarat in toamna anului 2009, include partenerii de service Bosch si monitorizeaza serviciile de termotehnica oferite de acestia, comparand cu media nationala rezultatul obtinut de fiecare firma partenera in parte.
’’Programul are un mare succes printre partenerii nostri, reprezentand un barometru important, prin care se poate vedea evolutia unei firme atat pe parcursul mai multor luni, cat si in comparatie cu media nationala. Astfel, gradul de satisafactie al clientilor nostri nu poate decat sa creasca, ceea ce reprezinta scopul principal al acestui proiect. Partenerii nostri isi pot imbunatati calitatea serviciilor si pot simti direct pulsul pietei si al clientilor. Astfel, Bosch se asigura ca toti clientii care au cumparat solutii de incalzire marca Junkers, Bosch sau Buderus beneficiaza de cele mai bune servicii”, a declarat Dan Alexandroaie, Director Service Termotehnica, Robert Bosch. In cadrul acestui program, participa peste 200 de puncte de lucru. Divizia de Termotehnica Bosch are in total 153 de parteneri de service recomandati, prezenti in toate judetele din Romania. Compania Termo Service, din Bucuresti, specializata in service de termotehnica, este unul din partenerii Bosch cu cele mai bune rezultate: rapiditate in onorarea interventiilor de 100% si o eficienta peste media nationala. Societatea a inregistrat, recent, clientul cu numarul 15.000 de la inceputul activitatii sale pana in prezent. Majoritatea serviciilor prestate consta in puneri in functiune, autorizari sau verificari tehnice periodice oferite clientilor Junkers. "Parteneriatul dintre noi si Bosch este foarte vechi, inca de la infiintarea firmei noastre in 1997. Suntem foarte bucurosi de faptul ca Bosch este alaturi de noi si intr-un moment important pentru firma Termo Service – in noiembrie 2009 am inregistrat clientul Termo Service cu numarul 15 000, care intamplator sau nu, este chiar un client Junkers" a afirmat Florin Cetateanu, director general Termoservice.
***
Grupul Bosch este, la nivel international, cel mai important producǎtor in industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum si tehnicii pentru clǎdiri. In anul 2008, cei aproximativ 282.000 de angajati au realizat o cifrǎ de afaceri de 45 miliarde euro. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si circa 300 de filiale si reprezentante regionale in peste 60 de tǎri, iar prin parteneriate, Bosch este prezent in alte 150 de tari. Structura acestui concern mondial de dezvoltare, productie si distributie sustine politica de extindere continuǎ a Grupului. Bosch investeste anual peste trei miliarde euro pentru cercetare si dezvoltare, inregistrand peste 3.000 de patente la nivel mondial. Informatii suplimentare, la www.bosch.com.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter