RO EN
Coșul este gol

CONSILIUL JUDETEAN CLUJ: Declarare castigatori licitatie drumuri judetene

Consiliul Judetean Cluj, prin Comisia de evaluare constituita la nivelul forului judetean si a Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj, a finalizat procedura de evaluare a ofertelor din cadrul procedurii deschise organizate in vederea atribuirii contractelor de proiectare si executie a lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene din judetul Cluj pentru perioada 2010 - 2012. In urma procedurii de evaluare a fost declarat castigatorul si s-au trimis comunicarile privind rezultatul procedurii catre ambii ofertanti – Asocierea: SC Midanne Invest Grup SRL, SC Panpetrol Com SRL, SC Specialist Consulting SRL, SC Proiect Bucuresti Grup Consultanta Imobiliara SA, SC Simarc SA, SC I&C Transilvania Constructii SRL, SC Coratim SRL (pentru 7 loturi), respectiv Asocierea SC Drumuri Bihor SA si SC Proexco SRL, pentru un lot.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter