RO EN
Coșul este gol

BRITISH EMBASSY: Concurs de arhitectura si regenerare urbana in Bucuresti

Vrei sa intri in contact cu cel mai mare proiect de regenerare urbana din Europa – Parcul Olimpic din Londra? Gaseste solutii pentru crearea unei identitati urbane pentru unul dintre cele mai importante locuri de intalniri sportive din Bucuresti si castiga o vizita de doua zile la Londra care include vizitarea Parcului Olimpic. Tema de concurs: Ambasada Marii Britanii la Bucuresti lanseaza un concurs de idei care sa ofere solutii de regenerare urbana pentru zona Stadionului National Lia Manoliu din Bucuresti, sector 2. Avand ca punct de plecare ideile care au condus la dezvoltarea Parcului Olimpic Londra 2012, participantii sunt invitati sa identifice si sa dezvolte o atmosfera urbana distincta pentru spatiile publice din jurul stadionului national, un spatiu iconic pentru viata sportiva si culturala din Romania.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter