RO EN
Coșul este gol

BAIA MARE: Lucrari de 17 milioane euro la Proiectul de Mobilitate Urbana

La initiativa primarului Catalin Chereches a fost aprobat obiectivul de investitie „Mobilitate urbana durabila prin modernizarea spatiilor publice din Municipiul Baia Mare”. Ca obiectiv general proiectul consta in modernizarea si extinderea zonelor pietonale a trei zone publice de atractivitate ale municipiului Baia Mare, contribuind astfel la incurajarea mobilitatii durabile a persoanelor si la revitalizarea spatiilor publice si cresterea nivelului privind calitatea vietii in mediul urban.
Este vorba de reconfigurarea Pietei Universitatii, a Pietei Revolutiei si a Pietei Garii din punct de vedere al accesibilitatii urbane durabile si a calitatii peisajului ambiental in vederea ridicarii indicatorilor calitatii vietii urbane la nivelul valorilor medii europene. Valoarea totala a acestui proiectu este de 17 milioane de euro, iar executia va incepe in acest an si se va finaliza in 2020.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter