RO EN
Coșul este gol

ASRO: A aparut noua versiune a SR EN ISO 5815-1:2020 privind calitatea apei

Sub influenta diferitilor factori (de mediu sau antropici), calitatea apei se poate modifica in timp. Din acest motiv, analiza periodica a acesteia a devenit obligatorie in intreaga lume.
La nivel international, exista in jur de 300 de standarde doar pentru stabilirea calitatii apei. Acestea ofera o terminologie comuna, metode de prelevare a apei si orientari privind raportarea si monitorizarea proprietatilor acesteia, potrivit ASRO, Organismul National de Standardizare din Romania.
"Printre acestea se afla si SR EN ISO 5815-1:2020, «Calitatea apei. Determinarea consumului biochimic de oxigen dupa n zile (BODn). Partea 1: Metoda prin diluare si insamantare cu adaugare de alitiouree», care a fost adoptat la nivel national si care vine in sprijinul tuturor laboratoarelor de monitorizare si de control a calitatii apei din Romania. Standardul este destinat atat testarii apelor reziduale, cat si analizei apelor naturale si specifica determinarea consumului biochimic de oxigen a apelor cu un consum biochimic de oxigen estimat in intervalul 1 mg/l si 6.000 mg/l", precizeaza reprezentantii ASRO.
Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter