RO EN
Coșul este gol

ZÜBLIN: Crestere de 9% a veniturilor trimestriale

Anul 2017 a inceput promitator pentru antreprenorul german de constructii Züblin, parte a grupului Strabag, veniturile din primele trei luni ale acestui an inregistrand o crestere de 9% fata de aceeasi perioada din 2016, pana la 779 milioane de euro. Perspectivele pentru intregul an in curs sunt favorabile, avand in vedere majorarea considerabila (+39%) a valorii portofoliului de contracte ale companiei, de la 4,1 miliarde euro in martie 2016 la 5,7 miliarde euro la finele lunii martie a.c. In perioada ianuarie-martie 2017, Züblin a contractat trei mari proiecte in domeniul constructiilor industriale din Germania, respectiv constructia unei fabrici de ultima generatie pentru producatorul de cabluri Leoni, in Roth, si a unitatilor de productie Daimler, din Sindelfingen, si Boysen, din Simmersfeld. La finele primului trimestru, compania de constructii avea 13.519 angajati, cu 219 mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.
Züblin a incheiat anul 2016 cu venituri totale de 3,4 miliarde euro obtinute din activitati de constructii, in crestere usoara fata de nivelul din 2015. Cea mai mare parte a operatiunilor s-au derulat in Germania, unde cifra de afaceri a companiei a ajuns la 2,44 miliarde euro, diferenta de 951 milioane de euro fiind realizata in afara tarii de origine (28% din total). La finele anului trecut, portofoliul total de contracte ale companiei insuma 5,7 miliarde euro, cu peste 42% peste nivelul inregistrat in decembrie 2016, atingand un nivel istoric al comenzilor.
In tara noastra, grupul german este reprezentat de filiala Züblin Romania, specializata in lucrari speciale de consolidare a terenurilor si de fundatii. Societatea a introdus in Romania procedeele de sapare a pilotilor cu jet sub presiune si de executie a pilotilor din var-nisip si ciment, ambele tehnologii fiind brevetate si inscrise la OSIM.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter