RO EN
Coșul este gol

PORTLAND Trust pregateste finalizarea constructiei cladirii de birouri J8 Office Park

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust anunta inchirierea unei suprafete de 2.500 metri patrati, situata in cladirea A din proiectul J8 Office Park, catre Euroins Romania, important asigurator de pe piata locala. Portland Trust se pregateste ca luna aceasta sa finalizeze lucrarile de constructie pentru complexul de birouri J8 Office Park, localizat in imediata apropiere a statiei de metrou Jiului, in cartierul Bucurestii Noi din Capitala. Aproximativ 55% din cei 44.000 metri patrati ai cladirii A au fost preinchiriati catre Ubisoft Bucuresti, dezvoltatorul unor jocuri video bine-cunoscute, printre care se numara Assasin’s Creed, care isi va amplasa aici sediul regional.
Euroins devine astfel cel mai nou chirias al J8 Office Park, urmand sa ocupe aproape in intregime etajul al doilea din cladirea A. Reprezentantii Portland Trust considera ca aceasta tranzactie reprezinta un semnal al reinnoirii interesului chiriasilor pentru spatiile de birouri noi, care asigura un mediu sanatos si conform normelor ESG (Environmental, Social, and Governance), prin care sunt respectati factorii de mediu, sociali si de guvernanta corporativa.
Cea mai mare parte a parterului cladirii A a fost deja inchiriat mai multor furnizori de servicii de retail, care includ: un nou concept de supermarket Mega Image care va ocupa 500 mp, primul magazin din Bucuresti al retelei premiate de cafenele Coffee Island, un restaurant Stradale care se va intinde pe o suprafata de 600 mp, precum si un magazin al lantului de brutarie artizanala, Pain Plaisir.
De asemenea, producatorul de bucatarii la comanda, Bismobil Kitchen, va deschide un showroom cu suprafata de 290 mp, aflat in imediata vecinatate a cabinetului veterinar Mobile Vet, care va oferi atat servicii medicale, cat si produse pentru animalele de companie, comercializate intr-un magazin de 140 mp. Tot la parterul cladirii A, va fi amplasata o unitate Xpress, in zona receptiei, de unde vor putea fi achizitionate produse de convenienta, presa, produse alimentare si bauturi, in regim “to go”.
Printre chiriasii cladirii A se gasesc mai multe nume importante din domeniul medical si sport, printre care World Class Romania, lider de piata in industria fitness-ului, care va ocupa o suprafata de 1.400 mp, la parter si la etajul 1. Medicover va oferi servicii medicale intr-o unitate de 235 mp, iar clinica Medy Sportline, care va ocupa 330 mp, va oferi servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj corporal.
Ansamblul J8 Office Park va pune la dispozitia chiriasilor si angajatilor acestora o zona de parcare pentru 200 de biciclete, care va fi accesibila pe baza de carduri de acces, cu vestiare la care se ajunge cu usurinta, direct din piateta situata in fata complexului. Zona exterioara consta intr-un spatiu verde foarte generos, cu banchete in aer liber, numeroase plante si jardiniere. Spre finalul lui septembrie, este programata inaugurarea unei piese de arta a sculptorului britanic Colin Spofforth. Potrivit reprezentantilor Portland Trust, toate aceste aspecte vor avea o contributie semnificativa la imbunatatirea vietii comunitatii locale, unde complexul J8 Office Park se preconizeaza ca va deveni un punct de atractie, in urmatoarele luni.
Robert Neale, Director General al Portland Trust: „Atat Portland Trust, cat si Ares Management au avut intotdeauna capacitatea si au stiut sa gaseasca formula potrivita pentru a realiza cladiri eficiente energetic si pentru a adopta noile tehnologii de reducere a cantitatii de combustibil fosil, utilizat in cladirile noastre. Proiectul J8 a atins un nou nivel de performanta, in ceea ce priveste normele ESG, cu o calitate foarte buna a aerului si standarde de igiena aproape de exigentele standardelor medicale. In primavara lui 2020, am reproiectat specificatiile MEP, care vizeaza standardele de inginerie mecanica, electrica si sanitara, astfel incat acum sa putem respecta cele mai inalte si mai exigente cerinte corporative. Astfel, suntem gata sa oferim cele mai bune conditii de pe piata locala in ceea ce priveste mediul de lucru, odata cu reintoarcerea oamenilor la munca de la birou. In viitorul apropiat, unele companii multinationale vor fi nevoite sa isi mute birourile in alte spatii, din cauza calitatii reduse a spatiilor de birouri disponibile pe piata, iar noi suntem gata sa le oferim gazduire!”
J8 Office Park este cel de-al optulea proiect major de birouri al Portland Trust si este proiectat pentru a indeplini certificarea BREEAM „Outstanding”, cel mai ridicat nivel de certificare BREEAM. De asemenea, J8 Office Park va fi certificat si WELL Health Safety, proiectul prezentand garantii de sanatate fara precedent pe piata locala, printre care se numara curatarea aerului prin intermediul filtrelor HEPA 14 si tehnologiile de dezinfectare UV-C.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter