RO EN
Coșul este gol

OCTAGON C & E: Afaceri in valoare de 14,3 milioane de euro

 
Compania Octagon Contracting & Engineering din Bucuresti a realizat, in 2010, o cifra de afaceri de 14,3 milioane de euro. Pentru anul in curs, firma si-a propus derularea unor contracte cu o valoare situata cel putin la acelasi nivel valoric fata de anul trecut, fiind estimata o dezvoltare a activitatii, rezultata din dublarea efortului departamentului de marketing si de explorarea noilor piete, pe fondul instalarii trendului de recuperare a pierderilor segmentului autohton de constructii. In prezent, compania executa lucrari specifice la Hermes Business Campus (din Capitala) si termocentrala cu sisteme de cogenerare din Brazi (judetul Prahova), cu o valoare totala de 22 milioane de euro.
Alexandros Ignatiadis, director general al Octagon: „Din punctul nostru de vedere, in 2010, sectorul constructiilor geotehnice a cunoscut o dezvoltare moderata comparativ cu anul precedent si, in pofida involutiei economice, societatea Octagon Contracting & Engineering a inregistrat o sporire a numarului de comenzi fata de 2009. Aceasta situatie s-a concretizat prin obtinerea unor rezultate financiare pozitive, in crestere cu 39%. Pentru anul in curs ne-am propus mentinerea afacerilor in aceiasi parametri din 2010, perspectivele de majorare sustenabila fiind prevazute pentru anul 2012. Totodata, intentionam sa ne imbunatatim bilantul financiar, in asa fel incat eventualele excedente sau profituri sa fie directionate catre diminuarea nivelului expunerii bancare. Principalele dificultatii pe care le-am intampinat in derularea afacerilor in 2010 au fost legate de fiscalitatea excesiva si complicata, respectiv de costurile contributiilor sociale pe care a trebuit sa le platim angajatilor”.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter