RO EN
Coșul este gol

ARACO: Schimbari in Comitetul Director al asociatiei

Romeo Bogdanovici, presedintele filialei Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) Bucuresti si director in cadrul companiei Hidroconstructia, a devenit noul prim-vicepresedinte al organizatiei, in locul lui Adrian Florescu. In urma alegerilor care au avut loc la data de 13 aprilie 2011, in Sala Nicolae Titulescu din cadrul complexului expozitional Romexpo, Comitetul Director ARACO i-a integrat ca membri pe Victor Dumitrache (presedintele companiei Baduc SA) si Mihaela Zamfir (director general al TMUCB SA), presedinte fiind desemnat din nou Laurentiu Plosceanu. Totodata, in cadrul intalnirii, a avut loc o sedinta in care a fost aprobata lista de propuneri pentru Consiliul Central din perioada 2011-2013. Aceasta include 72 de persoane, din toate filialele asociatiei, localizate in Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi si Timisoara. In acest an, ARACO isi propune organizarea unor conferinte regionale pe tematici predefinite pentru fiecare dintre filialele respective. De asemenea, antreprenorii vizeaza lansarea unui cod deontologic al profesiei de constructor, care sa fie elaborat in urmatoarele sase luni.
In cadrul sedintei au fost prezentate principalele directii de actiune pentru urmatorii doi ani, fiind prioritara promovarea masurilor care pot genera fluxuri financiare pentru proiectele de constructii. In acelasi timp, se are in vedere sustinerea tuturor amendamentelor necesare sectorului de profil in ceea ce priveste legislatia achizitiilor publice si cea fiscala, precum si necesitatea unor reglementari privind obligativitatea certificarii firmelor de constructii. Informatii suplimentare, la www.araco.org

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter