RO EN
Coșul este gol

NEPI: Tiberiu Smaranda pleaca de la conducerea dezvoltatorului

Tiberiu Smaranda, director executiv al grupului NEPI, intentioneaza sa demisioneze din functie si sa paraseasca compania dupa sapte ani de activitate in cadrul fondului sud-african de investitii. "Tiberiu Smaranda intentioneaza sa demisioneze din pozitia de director executiv de la 1 septembrie 2016, luand decizia de a cauta alte oportunitati de afaceri. Tiberiu va ramane implicat in afacerile NEPI in perioada urmatoare, pentru a asigura o tranzitie optima si eficienta mecanismelor de succesiune", se arata intr-un anunt al NEPI. Actionarii grupului vor selecta candidatii pentru postul de executiv din Consiliul Director al companiei. Conform documentului citat, numirile vor fi facute in timp util si actionarii vor fi consiliati in acest sens.
Tiberiu Smaranda a inceput sa lucreze la NEPI in anul 2009 in functia de leasing manager, in prezent fiind responsabil cu dezvoltarea sectorului de retail din cadrul dezvoltatorului. In urma cu o saptamana, Lori Collin manager ce a detinut functia de office executive in cadrul NEPI, a parasit si ea compania.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter