RO EN
Coșul este gol

DANYA Cebus si Shikun & Binui isi muta sediile in Hyperion Towers

Compania de constructii Danya Cebus si dezvoltatorul Shikun & Binui isi muta sediile in cadrul ansamblului de birouri Hyperion Towers, situat pe Bd. Pipera. Cele doua firme au inchiriat 700 mp de spatii in prima cladie a complexului, ce a fost renovata anul trecut, in urma unei investitii de 7 milioane de euro.
Investitia TC Capital in modernizarea Hyperion Towers este programata sa continue pana la sfarsitul acestui an, cu a doua cladire a ansamblului de birouri, care va mai atrage o investitie de 7 milioane de euro din partea proprietarului.
Compania de consultanta CEE Estate a consiliat TC Capital in procesul de negociere si semnare a ambelor acorduri.
"Consideram ca cererea pentru spatii de birouri in aceasta zona va continua sa creasca in perioada urmatoare, tinand cont ca Pipera este una dintre zonele cu dezvoltarea cea mai rapida din Bucuresti", a declarat Ali Çapa, CEO al TC Capital.
Hyperion Towers este un proiect de spatii de birou detinut de TC Capital, o companie de investitii si dezvoltare imobiliara situata in Romania si condusa de Ali Çapa. Ansamblul cuprinde doua cladiri cu o suprafata inchiriabila cumulata de 40.000 mp de spatii de birouri de clasa A si o parcare subterana generoasa. In acest moment, 50% din cladirea A este inchiriata sau vanduta.
La finalul lui 2019, TC Capital a lansat un nou model investitional pe piata spatiilor de birouri din Bucuresti, Hyperion Towers, devenind primul mare proiect de spatii de birouri de clasa A care va fi vandut in suprafete mici, incepand de la 200 mp. Potrivit reprezentantilor TC Capital, noul model a generat deja un interes ridicat la nivelul pietei, iar in prezent sunt in derulare negocieri cu mai multe companii.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter