RO EN
Coșul este gol

CORDIA intensifica expansiunea internationala si continua proiectele din Romania

Cordia, unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidentiala si investitii corporative din regiunea Europei Centrale si de Est, continua proiectele pe care le are in implementare in Romania. Dezvoltatorul se concentreaza, in prezent, asupra celei de-a doua faze a Parcului20, proiectul rezidential pe care il construieste in zona Expozitiei din nordul Bucurestiului. Cordia a finalizat prima faza a proiectului, iar rezidentii au inceput sa se mute in noile lor locuinte in martie 2021. In Romania, Cordia dezvolta proiecte rezidentiale in conformitate cu valorile companiei, axate pe bunastare, eficienta energetica si dezvoltare comunitara si analizeaza in prezent terenurile in portofoliul companiei pe care sa le dezvolte in continuare, in functie de evolutia reglementarilor urbanistice. In calitate de membru al Grupului Futureal, Cordia este dedicata regenerarii urbane si imbunatatirii tesutului urban.
In Ungaria, la Budapesta, compania incheie o etapa importanta de dezvoltare pe piata locala, odata cu finalizarea Promenadei Corvin, proiect de regenerare urbana desfasurat pe o suprafata de 22 de hectare.
In continuare, Cordia se asteapta la un an foarte bun atat pe piata interna, cat si pe cea internationala si va anunta in curand lansarea unui alt proiect major de dezvoltare urbana in capitala Ungariei.
"Amploarea lucrarilor realizate se reflecta in cele 22 de hectare de teren care au fost regenerate, cu un total de 2.700 de apartamente noi, 100.000 mp de spatii de birouri si 50.000 mp de spatii de retail, in valoare de aproape un miliard de euro. Desigur, nu ne oprim aici: in curand vom anunta lansarea unui proiect similar cu Promenada, tot la Budapesta", a declarat Tibor Földi, presedintele Consiliului de Administratie Cordia.
"Anul acesta nu este remarcabil pentru Cordia doar din cauza finalizarii Promenadei. Pe piata interna, planificam sa lansam sapte noi dezvoltari rezidentiale si sa livram un numar record de peste 1.800 de locuinte. In plus, ne asteptam sa vindem 860 de locuinte, mai mult decat dublu fata de anul trecut. In prezent, peste 600 de locuinte noi dezvoltate de Cordia in Budapesta sunt disponibile pentru potentialii cumparatori si lucram la constructia a aproximativ 2.100 de apartamente", a precizat Áron Görög, directorul de vanzari al Cordia.
Expansiunea internationala a Cordia se intensifica, de asemenea. In Polonia, una dintre pietele-cheie, compania se asteapta sa vanda 745 de case in acest an, adica aproape jumatate din planul sau de vanzari pe toate pietele. In Marea Britanie, Cordia a investit in sectorul locuintelor reglementate la preturi accesibile, dupa ce Cordia Blackswan, companie achizitionata si redenumita anul trecut, a inceput sa vanda primele sale apartamente exclusive.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter