RO EN
Coșul este gol

CONSTRUCTII SIBIU: Compania a intrat in concordat preventiv, la cerere

Tribunalul Sibiu a admis cererea formulata de societatea Constructii SA Sibiu privind deschiderea procedurii de concordat preventiv si numeste administrator concordatar provizoriu pe CITR Filiala Cluj SPRL, cu sediul profesional in Cluj-Napoca.
Potrivit informatiilor publicate de instanta, CITR Cluj va elabora impreuna cu debitorul, pana la termenul din 23 iulie 2021, lista creditorilor si oferta de concordat preventiv ce va fi depusa la dosar si la grefa tribunalului, unde va fi inregistrata intr-un registru special. Acest document va cuprinde si proiectul de concordat preventiv, la care se vor anexa declaratia debitorului privind starea de dificultate financiara in care se afla, precum si lista creditorilor cunoscuti, inclusiv cei ale caror creante sunt contestate integral sau partial, cu precizarea cuantumului si a cauzelor de preferinta acceptate de debitor.
Depunerea si notificarea ofertei de concordat preventiv se mentioneaza in Registrul Comertului, respectiv la ORC Sibiu.
Proiectul de concordat va cuprinde mentiunile prevazute de art. 24 NCI. Executorie in ce priveste numirea administratorului concordatar provizoriu, caruia i se comunica de indata a prezenta minuta prin mijloace rapide de comunicare si care asigura posibilitatea confirmarii primirii acesteia, cu drept de apel in termen de 7 zile de la comunicare.
Cererea de apel se depune la Tribunalul Sibiu.
Instanta a stabilit urmatorul termen in vederea desfasurarii procedurii la data de 27 iulie 2021 ora 10:30.
Potrivit datelor publice, Constructii SA Sibiu a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de 30,9 milioane de lei, cu 50% sub nivelul de 62,87 milioane de lei realizat in 2019. Profitul net realizat de societate anul trecut s-a situat la 655.000 de lei, compania lurand, in medie, cu 118 angajati.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter