RO EN
Coșul este gol

CONCELEX: Contract de 3 milioane de euro pentru consolidarea sediului ANAF

Cladirea sediului Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), din sectorul 3, va fi consolidata in urma unei investitii de 10,8 milioane de lei, fara TVA (circa 3 milioane de euro). Lucrarile de executie au fost atribuite companiei de constructii Concelex, contractul fiind atribuit pe criteriul pretului celui mai scazut al ofertei comerciale din cele doua documentatii depuse. "Valoarea estimata a contractului este de 10,8 milioane de lei fara TVA, din care 700.000 de lei (fara TVA) reprezinta cheltuieli diverse si neprevazute (6,9%). Lucrarile includ activitatile de proiectare, ce constau in elaborarea tuturor documentelor necesare (piese scrise, memorii, planse desenate, calcule, obtinerea de avize, autorizatii etc.) pentru elaborarea proiectului tehnic in conformitate cu legislatia nationala si orice documentatie necesara pentru obtinerea autorizatiilor de construire, precum si toate taxele aferente. Valoarea estimata a activitatii de proiectare este de 290.000 de lei (fara TVA), reprezentand 2,87% din valoarea contractului. De asemenea, vor fi realizate lucrarile efective de constructii si instalatii", se arata in anuntul de atribuire a lucrarilor.
Concelex este una dintre companiile mari de constructii din Bucuresti, in 2013 realizand o cifra de afaceri de aproape 11 milioane de euro (+11% fata de nivelul din 2012). Printre lucrarile de referinta efectuate de companie pe plan local se afla ansamblul rezidential Orhideea Gardens, Maritimo Shopping Center - Constanta, turnul de racire nr. 4 - Halanga (judetul Mehedinti) sau depozitul logistic Billa din localitatea Brazi (judetul Prahova). Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter