RO EN
Coșul este gol

ACI CLUJ SA: Schimbare echipa de management

Printr-un comunicat, dat publicitatii la 25 iunie a.c., dr. ing. Ioan Aschilean, presedintele Consiliului de Administratie din cadrul ACI CLUJ SA, anunta ca, incepand cu data de 1 iulie 2018, societatea va avea o noua echipa de management alcatuita din: ing. Cristian Chindea cu functia de director general, ing. Claudiu Seserman cu functia de director general adjunct, ec. Maria Turdean cu functia de director economic, ing. Liliana Dragos cu functia de director tehnic si ing. Cornel Filip cu functia de director SMI.
Incepand cu aceeasi data, dr. ing. Dorin Aschilean va ramane alaturi de companie in calitate de membru al consiliului de administratie ACI CLUJ SA.
„Am dori sa ne exprimam increderea ca noua echipa de conducere, formata din profesionisti cu o experienta bogata si performante deosebite in portofoliu, va duce mai departe cu succes traditia companiei noastre”, a declarat dr. ing. Ioan Aschilean. Informatii suplimentare, la www.acicluj.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter