RO EN
Coșul este gol

EXPONENTIAL: Crestere de 15% a vanzarilor in primele sase luni

Compania Exponential, din Targu Jiu, este prezenta pe piata de utilaje si accesorii pentru constructii din anul 1996, fiind distribuitor autorizat al Robert Bosch Romania, Stihl Motounelte, AGT, Interprima, Karcher, Braco etc. Din 2008, societatea a devenit unic importator si distribuitor al companiei germane Schwamborn GmbH, unul dintre liderii mondiali in fabricatia utilajelor destinate prelucrarii pardoselilor. Recent, cele doua firme au finalizat o investitie pentru renovarea pardoselilor si zugravirea unor incaperi din cadrul centrului de recuperare neuropsihomotorie si de asistenta sociala "Caminul Alb", din Bucuresti.
Costel Mitrut, director general al companiei Exponential: "Suntem singurii importatori si distribuitori ai utilajelor destinate prelucrarii pardoselilor, fabricate de grupul Schwamborn, din Germania. Masinile pe care le comercializam in Romania au posibilitatea de a realiza toate operatiunile necesare pregatirii suportului pentru aplicarea pardoselilor epoxidice, respectiv pregatirea betonului initial, precum si lucrarile ulterioare, de scarificare, polizare sau slefuire. De asemenea, echipamentele pot fi utilizate pentru renovarea oricaror suprafete orizontale din marmura, granit, mozaic sau parchet. Vanzarile Exponential din primele sase luni ale anului au sporit cu aproximativ 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe segmentul de utilaje insa, cererea s-a mentinut aproximativ la acelasi nivel din 2009. Inca de la inceputul anului am observat o crestere lunara a livrarilor de echipamente, in general. Pentru a promova utilajele aduse din Germania, am participat la diverse expozitii din domeniul constructiilor, precum: Construct Expo Bucuresti, Camex Bucuresti si Timisoara. De asemenea, organizam periodic prezentari si demonstratii in orase importante din tara".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter