RO EN
Coșul este gol

IMPACT SA: S-a obtinut peste 12,5 milioane de euro prin emiterea de obligatiuni

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor SA anunta, printr-un comunicat transmis oficialilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si semnat de directorul general al societatii, Bartosz Puzdrowski, „inchiderea cu succes a ofertei de obligatiuni negarantate cu o rata a dobanzii anuale fixa de 5,75%, denominate in EUR, cu o maturitate de 5 ani si cu o valoare nominala de 5.000 de euro pe obligatiune”. Astfel, prin aceasta emisiune de obligatiuni, adresata unor investitori eligibili (cu exceptia celor din SUA), Impact SA a reusit ca, la 15 decembrie a.c., sa obtina „100% din valoarea nominala totala a obligatiunilor subscrise in mod valabil in cadrul ofertei, respectiv 12.525.000 de euro”. Conform comunicatului, „tranzactionarea pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti se asteapta sa inceapa la sau in jurul datei de 22 decembrie 2017.
***
Anterior, la 4 decembrie a.c., societatea a primit, din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), aprobarea pentru emiterea unor obligatiuni negarantate, cu o valoare nominala de pana la 30 de milioane de euro, o maturitate de cinci ani si o rata anuala fixa a dobanzii de 5,75%. Compania avea astfel posibilitatea sa emita un numar maxim de 6.000 de obligatiuni, cu o valoare nominala de 5.000 de euro/obligatiune. In acel moment, Bartosz Puzdrowski a precizat ca „oferta este adresata si destinata exclusiv persoanelor din statele membre ale spatiului economic european, care sunt investitori calificati. In plus, in Marea Britanie, documentele ofertei sunt distribuite si destinate exclusiv investitorilor calificati, cu o experienta profesionala relevanta in acest domeniu”. Astfel, oferta a avut ca intermediari institutii financiar-bancare importante, cum ar fi BT Capital Partners SA, Swiss Capital SA si BRK Financial Group. Informatii suplimentare, la www.impacsa.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter