RO EN
Coșul este gol

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Electromontaj Carpati de catre GRAMPET

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Grampet Logistics intentioneaza sa preia Electromontaj Carpati S.A.
Grampet Logistics este un furnizor de solutii de transport in Europa si in Asia, care integreaza diferite moduri de transport si servicii auxiliare in lantul logistic, oferind servicii personalizate. Compania este membra a grupului Grampet, activ in principal pe piata serviciilor de transport de marfuri, cu precadere transport feroviar, si a activitatilor conexe.
Electromontaj Carpati S.A. are ca obiect principal de activitate lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru electricitate si telecomunicatii.
In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca aceasta tranzactie nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.
Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter