RO EN
Coșul este gol

CNAIR a redus cu mai mult de jumatate numarul directorilor din companie

CNAIR SA - Central a redus numarul de directori ai companiei de la 28 la 12, in urma unui proces de reorganizare pe care il traverseaza. Noua organigrama a fost stabilita in functie de cerintele si principiile necesare eficientizarii activitatii companiei. Reducerea posturilor de conducere se traduce, conform unei comunicari a CNAIR SA, in economii de peste 10 milioane de lei/ an la bugetul companiei.
De asemenea, s-a luat in calcul si optimizarea circuitului documentelor, in perspectiva responsabilizarii deciziilor.
"Aceasta schimbare este majora, atat a structurii organizatorice, cat si din perspectiva functionalitatii decizionale. A fost un moment asteptat si care va determina noi asteptari. Consider ca aceasta schimbare este sustinuta de necesitatea performantei tehnico-economice si financiare a companiei, care sa se concretizeze prin rezultate certe si proiecte finalizate. Consider ca deciziile luate acum sunt constructive si, subliniez, ca ele nu inseamna neaparat un repros, ci sunt elemente concrete ale unei noi viziuni de functionare si dezvoltare a companiei. Acest lucru inseamna sa trecem de la o structura stufoasa si rigida, care intrase intr-o rutina decizionala, la o structura supla si eficienta", a declarat Sorin Scarlat, directorul general al CNAIR.
Noua organigramă a fost adoptata la data de 8 octombrie 2019.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter